CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 27, 2008

Kisah Sorang Isteri Dan Hot Dog..

Alkisah ada seorang perempuan bisu yang sudah pun berkahwin, pada suatu hari,dia telah ke supermarket untuk membeli daging, tetapi disebabkan dia bisu, dia mempunyai kesusahan untuk berkomunikasi dengan para pekerja di sana.

Disebabkan begitu, dia membuat keputusan untuk memanggil cashier (cashier tu pompuan gak ok) masuk dalam bilik.

Pada hari yang pertama, dia nak beli dada ayam. Dia pun panggil cashier tu masuk dalam bilik sulit, pompuan tu bukak baju dia, tunjuk kat dada dia, pastu buat aksi ayam. Cashier tu pun paham, lalu dia pun kasi dada ayam kat pompuan tu.

Next day, dia nak beli paha ayam. Dia pun panggil cashier masuk bilik, dia angkat skirt dia, tunjuk kat paha dia,pastu buat aksi ayam. Cashier tu pun paham, kasi dia paha ayam.

The next day lagi, dia nak beli hot-dog. Dia pun bawa suami dia.


Soalannya ialah:

Apakah isteri tu akan buat?







Fikirlah....








Fikir.......








Tak tau??






Dia suruh suami dia cakapla sebab....suami dia tak BISU ..
Apa yang korang semua pikir ha?


MORAL: Tidak semua persoalan boleh diselesaikan dengan cara yang serupa.

p/s: btw, tadi me search la kt yahoo image for pics of hot dogs nk buat hiasan kt entry ni. tau x apa result yg keluar? dia tulih camni.. "Results for hot dogs may contain adult-oriented content.
Your SafeSearch filter must be turned off to display these results." nk cari innocent, old hot dogs pics pon bleh diconsider udult-oriented? o my goodness. haha. so korg layan je la gamba the 'real' hot dogs kt bwh ni je jd la. tu je yg x dicensored. lol. ;p

4 comments:

TIA said...

bahahaaha
aduiyai
sian anjen2 tu

Halie said...

nasib diorg la. sape soh jd anjing kn. ;p

~dARlee zURiS~ said...

hahaaaa...
aku dah bayang lain dah
yeahh..otak aku hijau sket ek =P

Halie said...

ijau ek? bkn kuning atau biru? haha. aku rase sume org yg mempunyai akal pikiran yg bleh digunapakai pon akan pikir mnda yg sama cmtu. huhu..