CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 7, 2009

Tgn oh tgn kenapa engkau gatai??

start dr buat blog ni smpai la skang skalipon x penah tuka or edit layout blog ni. ari2 tgok page yg dpenuhi bunga2 chenta tu boring plak rasanya. pastu ada gak yg komen kata background blog ni striking sgt la, colorful sgt la, sakit mata nk baca la bla bla (well lain org lain citarasa juga selera kn). so i thought y not kn smpena taun baru yg berbahgia ni kita buat lembaran/background baru. so arini dgn smangat yg bkobar2 diiringi dgn kerajinan tahap dewa-dewi pnye maka sang empunya blog pon tlah menukar la layout blog dia.

personally mmg suka la background ni. brown n belang2 mmg my faves. siap guna layout yg sama kt friendster n myspace lg. tp langit tu x slalu cerah kn. tgh2 panas terik pon bleh tetiba redup2 krinduan lalu ujan tol x. bgitula kjadian yg mnimpa blog ni. akibat keghairahan hati ini dan kegataian tgn ini menggodek2 blog ni maka daku tlah scara accident terhilangkn all my linklist to all my fave blogs dan juga my beloved chatbox. tidaaaakkkk!!!!!

suda mencuba sdaya upaya utk mengadd blik linklist2 tsebot namun sia2 shj krana btg idung (linklist ada btg idung?) tsebut pon tidak bjaya djumpai. dimanakah ltaknya tmpt utk link2 tu sume wahai kwn2? knapakah tidak bjaya djumpai olehku? adakah daku yg over rabun atau mmg linklist tsebut tlah mrajuk dgnku krana swenang2nye mengedit bliau? dmanakah dikau wahai linklist? kembalilah! daku merinduimu (ting tong)!! nasib baik gak la chatbox yg ilang tu bjaya di recover blik. kagum sbentar dgn ketereranku mgodek2 (tp x gak bjaya add blik link tu. pigi daa cik halie!).

any ideas peeps how to restore my list or how to add back the list? coz believe me i already search the whole blog n godek2 all the icons here but usahaku hampeh shj. tidak tahu lg apakah yg perlu dilakukn. diri brasa sgguh tidak keruan di ktika ini. help!!!!!!!


footnote: i have a suspicion that this problem may have sumthin to do with this new layout i'm using but i'm gonna give it a chance to prove itself 1st (the layout i mean). well what can i say, i'm a fairly fair person. hee~

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

woit
tukar kulit baru dah jd camnie ek
ishh ish...

ada tu
kau dah godek2 habis ke?
bukak mata besar2 ye =P

Halie said...

dh pnat dh godek2. siap call org sana sini nk memintak bntuan lg tu. apakan daya maseh tidak ketemu jln pnyelesaian..

~dARlee zURiS~ said...

xde gak??
hmmm..heran
ke ko kena tukar layout lain kot
layout nie x suka kat blog nie kot =P

Halie said...

gamaknye la kot. hehe. tp aku mls nk tuka lg. lntak la xde link pon. x la srabot sgt blog ni kn (ayat memujuk ati sndri). huhu~