CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, May 4, 2009

Terhentikah rinduku?

eloo!! ada ingt sama sy lg? sy la tuan yg empunya belog ini yg tlah lama memencilkn diri dr arena pembloggeran dek kerana mslh teknikal yg x dpt dielakkn. haish. :( skang ni pon mslh teknikal tsebut masih blom dpt diatasi tp sy yg kemaruk nk berbelog ini dgn 'pintar'nya tlah bjaya merembat pc srta internet cnnection hak milik sumber2 yg tidak dpt didedahkn di sini demi faktor kesejahteraan dan keselamatan blog dan tuan yg empunya blog. harap maklum ye.

oleh kerana masa sgt mencemburui sy (kerana mggunakn pc ini scara illegal oleh itu tpaksa post cepat2) maka korg sume layan je la bait2 lagu di bwh yg scara rasminya tlah mjadi lagu peberet sy sejak jumaat mlm lpas. bait2 lagu dgn jayanya dpt mendescribekn perasaan penulis di ketika ini. haha. ^_^

*bait2 lirik tidak dpt dipastikn ketepatannya kerana dicilok dr blog org lain. jika tidak tepat sila marah blogger itu (nama dan web address dirahsiakn atas faktor keselamatan juga)*

Rindu Terhenti - Tomok

Telahku tinggalkan
Memori silamku itu
Tidak ku biarkan
Hidupku dibelit pilu

Walau duka menampar dada
Walau sepi mencalar hati
Rindu ku terhenti

Ku pinggirkan sayu
Yang merundung kalbuku
Kasih dulu ku biar berlalu

Ku pinggirkan lara
Yang berpaut di jiwa
Ku teruskan hidup tanpa dia

Padam nyala patah tumbuh
Hilangkan berganti
Cinta tiba, cinta pergi
Yg azali ku nanti

Ku lupakan mu jua di sini
Sejak kau pergi menjauhi..


Notakaki: Tomok menang OIAM3! yay!! kpd sahabat handaiku yg pernah mengutuk aku dgn sesedap deria rasa korg je zmn aku minat Tomok n NB dulu i got 3 words for u guys, "IN UR FACE!!!"

btw, terhentikah rinduku utk berblogging? i dont think so.. :(

4 comments:

~dARlee zURiS~ said...

ko minat tomok ke weh?
heheee..
aku tak ckp apa
no komen =P

Cik Halie said...

ha takot cik zuris nk komen. sape lg brani kutok aku minat tomok sila ke hadapan skang! huh! haha.

UglyPooh said...

cik cluckkkkkkk
walaupon sy langsung tidak minat ini tomok namun lagu ini bole tahanla....hehe
so dengan ini minta keizinan untuk mencuri sarikata lagu ini dengan penuh hormat.
tima kasih

Cik Halie said...

sila la ambik sila2. tp x konfem la btol ke x lirik tu. sbb lirik ni kuar dua ari lpas lagu tu kuar. mknanya bkn official lirik la. kalu ada part2 yg x btol tu harap diexcusekn la ek. hehe.